Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Proves inicials en diferents idiomes

Com han canviat de direcció electrònica torn a posar aquesta recopilació de proves inicials en diferents idiomes feta per la Generalitat de Catalunya.

Instruments per a l'avaluació inicial

L'instrument d’avaluació forma part de les proves inicials per a alumnat nouvingut procedent d’altres sistemes educatius. Té com a destinataris tots els nois i les noies acabats d’arribar al sistema educatiu català.
El model de prova va destinat a alumnat d’orígens múltiples, de 8 a 16 anys, amb el qui no és possible la comunicació.
  • Instruccions per al professorat per a l'avaluació inicial de les competències de L1 i del coneixement del principi alfabètic de l'alumnat de nova incorporació al sistema educatiu català. Document en PDF
  •  Instruccions per al professorat per a la prova de coneixements curriculars de Matemàtiques per a conèixer les habilitats bàsiques d'alumnes de 6 a 14 anys . Document en PDF

 
Llengua
Matemàtiques Proves per a l'alumnat
Proves per a l'alumnat
Material per al professorat
Alemany
Anglès 
Àrab 
Armeni 
Búlgar 
Francès 
Italià 
Lituà 
Neerlandès 
Panjabi 
Polonès 
Portuguès 
variant estàndard del Brasil 
Romanès 
Rus 
Tagal 
Ucraïnès 
Urdú 
Wòlof 
Xinès 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...