Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Normes i rutines

Hi ha moltes fitxes amb dibuixos de normes, hàbits i rutines, per infantil i primer cicle de primària  però pens que aquestes són senzilles i es poden acolorir per taules, retallar i aferrar. A més estan en català.



Altres cartells amb fotografies de situacions desitjables reals:

CARTELLS NORMES DE LA CLASSE 

Font:  http://fentidesfentalescola.blogspot.com.es/2011/08/cartells-normes-de-la-classe.html

Pensant en els hàbits i normes més importants que voldria treballar el proper curs, he començat a  fer uns  cartells per comentar i penjar a l'aula. Aquí us deixo els primers.








Descàrrega amb Google Drive clicant aquí


Una aportació eivissenca al tema:

Treballem les normes en classe

Ací us deixem unes plantilles per a treballar les normes de l’aula els primers dies de classe. Són uns divertits dibuixos fets per Toni Marí Marí « Tirurit » que els vostres alumnes podran pintar. Els xiquets i xiquetes han de participar en la seua elaboració i conèixer l'existència d'unes normes en la seua aula que s'hauran de complir per a que hi haja una bona convivència i un bon clima.


  •  Normes per a pintar i treballar el primer dia de classe (en castellà).  

  •  Normes per a pintar i treballar el primer dia de classe (en valencià).  




Esta activitat està adaptada d’una trobada al llibre "Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.



Un llistat de normes que ens pot servir de guia:

http://www.actiludis.com/wp-content/uploads/2008/09/normas-de-clase.pdf



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...