Es racó des PT

En aquest bloc o "bitàcola" trobaràs recursos, recomanacions, articles, materials descarregables, enllaços, idees, propostes, notícies, relacionades amb la feina de pedagogia terapèutica. És a dir, tot allò que t'hauria agradat que et contessin quan vares començar a fer feina de PT. També hi ha materials aprofitables per a tutors i educadors en general, d'atenció a la diversitat i d'educació especial.

Lectures comprensives i competències bàsiques !!

Mirau quina idea més original hens comuniquen els companys blocaires de "Orientación Andujar" fer comprensions lectures amb factures, productes comercials, instruccions, horaris, receptes comercials, fulletons de publicitat, etc.

Així es practica la comprensió lectora i de pas això que ara li diuen les "competències bàsiques", és a dir: saber anar per la vida !!

A veure si qualcú / qualcuna s'anima i comencem a fer fitxes en català! Enviau un missatge els / les interessades. Per ara aquí hi ha 100 diferents en castellà.

Colección de 100 actividades de lectura, correspondientes al Plan de Lectura del colegio ” Ntra Sra de Loreto” de Dos Torres. Material realizado por Rafael González Moreno, en el que forma magistral nos muestra como, con recursos que tenemos a nuestro alcance, facturas, gráficas del periódico, envases, mapas, etc. Podemas realizar fantásticas actividades. Material obtenido de este fantástico blog amigo Orientación Los Pedroches Blog realizado por Paqui Herrero (maestra de Audición y Lenguaje) y Javier Fernández (Orientador de EOE)del EOE de Pozoblanco, desde Orientación Andújar os animamos a seguir este fantástico blog.
Estas actividades se pueden realizar tanto en primaria como en los primeros niveles de Eso y nos ayudaran a trabajar la autonomía personal con alumnos con NEE.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...